Toinen ensivaikutelma

Kirjailija Sally Thorne

Tarjoukset: 2021-06-02

Suloinen, omalaatuinen romanttinen komedia, joka todistaa, että rakkaus voi roihahtaa mitä epätodennäköisimmässäkin paikassa…

 

Ruthie on 25-vuotias ja työskennellyt senioritalon vastaanotossa vuosia. Hän asuu yhdessä työpaikkansa huoneistoista ja elää täysin pinttynyttä elämää kilpikonnien keskellä.

Kunnes eräänä päivänä hän kiinnittää huomiota pitkään, komeaan ja tatuoituun pomonsa poikaan Teddyyn. Mies on kaupungissa etsimässä työtä, jotta voisi säästää rahaa avatakseen unelmiensa tatuointistudion. Ruthie on sulaa vahaa Teddyn edessä, mutta sitten mies kommentoi Ruthieta mummomaiseksi.

Ruthie keksii täydellisen koston Teddylle. Kaksi vanhaa rouvaa tarvitsee uuden avustajan. Edelliset avustajat eivät ole kestäneet vaativia naisia paria päivää kauempaa. Toisin sanoen juuri sopiva työ Teddylle.

Sally Thornen esikoisromaani Totista leikkiä (The Hating Game) on noussut USA Today -lehden bestsellerlistalle ja sen käännösoikeudet on myyty 25 maahan. Kirjasta on myös tekeillä Peter Hutchingsin ohjaama elokuva. Thorne asuu aviomiehensä kanssa Australian Canberrassa talossa, jossa on ties kuinka paljon vintage-leluja, aivan liian monta tyynyä, kummitteleva nukkekoti ja maailman suloisin mopsi.

 

 

 

+ Lue lisää