• Home>
  • Hulluna sinuun - E-kirja

Hulluna sinuun

Kirjailija Mhairi McFarlane

Tarjoukset: 2022-10-04

Terävä, hauska ja tunteellinen romaani Harrietista, joka peruuttaa kihlauksensa "täydellisen miehen" kanssa ja muuttaa yhteen hurmaavan muukalaisen kanssa…

Harriet Hatley on kaupungin kysytyin hääkuvaaja, mutta hän ei usko romantiikkaan, inhoaa ajatusta avioliitosta ja pitää suklaasuihkulähteitä kammottavina. Kun hänen pitkäaikainen kumppaninsa kosii, Harriet menee paniikkiin. Yhtäkkiä hän on sinkku… ja tarvitsee uuden asunnon, mieluiten heti.

Cal Clarke, toivoton romantikko, on juuri selvinnyt oman elämänsä hääkatastrofista ja asuu aivan liian isossa talossa. Harriet ja Cal päätyvät sattuman oikusta kämppiksiksi.

Harriet on tuskin asettunut taloksi, kun käy ilmi, että yksi hänen eksänsä haluaa Harrietin takaisin ja toinen hautoo kostoa. Mutta myös Calin menneisyydestä paljastuu yllätyksiä...

***

Mhairi McFarlane (1976) on kotoisin Skotlannista ja asuu nykyisin Nottinghamissa, jossa on työskennellyt toimittajana ennen ryhtymistään kirjailijaksi. McFarlane on älykkään chicklitin mestari ja hänen kirjansa ovat keränneet uskollisen fanikunnan. Hulluna sinuun on hänen kahdeksas romaaninsa.

+ Lue lisää