Kurkistus taikamaailmaan: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan kulisseissa

Kirjailija Ian Nathan

Tarjoukset: 2016-11-18

Kirjatyyppi: Sidottu

PALUU VELHOMAAILMAAN

Tämä kirja kertoo siitä kuinka ohjaaja David Yates, tuottaja David Heyman ja ei-taikien taitava tiimi taikoivat J.K. Rowlingin Ihmeotukset ja niiden olinpaikat valkokankaalle.

Tapaat Lisko Scamanderin, taikazoologin, ja pääset tutkimusmatkalle monien ihmeiden kuten AYT:n, taikaministeriön amerikkalaisen vastineen, salakapakka Sokean Porsaan, velhomaailman luolan, Liskon laukun taikasalaisuuksien ja ihmeotusten kiehtovaan maailmaan.

Anna kirjan Kurkistus taikamaailmaan: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan kulisseissa johdattaa sinut elokuvan tekemisen matkassa 1920-luvun New Yorkiin. Tutustu elokuvan asuihin, taikasauvoihin ja erikoistehosteisiin. Saat tietää kenen taikasauva on tehty simpukankuoresta, kuka kuuluisa velho on Liskon ystävä, kuka on lukilitis ja mikä otuksista päätyy eläintarhaan!

Kirja on täynnä jännittäviä valokuvia ja paljastavia, kulissien takaisia yksityiskohtia J.K. Rowlingin, David Yatesin, lavastaja Stuart Craigin, Eddie Redmaynen ja muiden elokuvan tähtien esitteleminä. Kirja on erottamaton osa elokuvaa ja täydellinen johdatus Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan maailmaan.

 

+ Lue lisää