• Home>
  • Suloisia unelmia - Pokkari

Suloisia unelmia

Kirjailija Susan Mallery

Tarjoukset: 2017-05-01

Bakery Sisters (1)

Onko mitään suloisempaa kuin ensirakkaus?

Claire Keyes on New Yorkissa asuva kuuluisa konserttipianisti, joka elää yksinäistä elämää agenttinsa talutushihnassa. Hän on ollut kuuden vanha, kun hänet on erotettu seattlelaisesta perheestään, jotta hän voisi omistautua vaalimaan lahjakkuuttaan. Claire on jo pitkään halunnut korjata rikki menneet välit sisariinsa, ja kun ylirasitus vie ilon soittamisesta, hän tarttuu tilaisuuteen ja lähtee hoitamaan leikkauksesta toipuvaa kaksoissisartaan.

Vastaanotto Seattlessa on kuitenkin kaikkea muuta kuin ystävällinen. Claire joutuu murtamaan väärinkäsityksistä syntyneitä vihan muureja ennen kuin pääsee opettelemaan tavallista elämää. Vähitellen pehmeämmät tunteet saavat onneksi enemmän tilaa ja Claire etenee hyvin elämän opinnoissaan, jopa niin hyvin, että komealta ja mukavalta yksinhuoltajaisältä Wyattilta neuvot ovat loppua kesken. 

Jos et saa tarpeeksesi Nora Robertsista tulet rakastamaan Susan Malloryn romaaneja. Susan on mestari luomaan unohtumattomia henkilöhahmoja sekä tarinoita jotka vievät jalat alta...

 

+ Lue lisää