Tietoisesti tasapainoon

Kirjailija Ulrica Norberg

Tarjoukset: 2018-08-01

Restoratiivinen jooga on hellävarainen ja voimauttava harjoitus, jollaista nykyajan kiireen kulttuurissa elävät ihmiset todella tarvitsevat. Se on nopeasti saavuttanut suosiota ympäri maailman ja sen on huomattu auttavan kokonaisvaltaisessa hyvänolon saavuttamisessa ja stressin tunteen lievittämisessä. Tässä kirjassa kansainvälisen aseman saavuttanut joogaopettaja Ulrica Norberg esittelee yksinkertaisia asentoja, joiden avulla voit saavuttaa rentouden ja mielen tasapainon.

Apuvälineet kuten putkilotyynyt, palikat ja viltit ovat olennainen osa restoratiivista joogaa. Norberg näyttää, miten saavutat parhaimman tuloksen harjoituksessa näiden yksinkertaisten apuvälineiden kanssa. Voit hyödyntää kotoa löytyviä pyyhkeitä, tyynyjä ja vilttejä. Joogaamalla on mahdollista löytää tila, jossa sekä mieli että keho vapautuvat ja avautuvat uusille suurille mahdollisuuksille niin elämässä kuin joogaharjoittelussakin.

Kirjan hurmaavat kuvat, jotka ovat sekä inspiroivia että opastavia, tekevät kirjan joogaopista helposti lähestyttävän. Näillä opeilla voit saavuttaa kehon ja mielen rauhan.

 

*****

Ulrica Norbergilla on pitkä kokemus joogaopettajana ja hän järjestää suosittuja jooga- ja meditaatiokursseja Ruotsissa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Hän on myös kirjoittanut useita bestsellereitä ja suomeksi on julkaistu aiemmin kirjat Joogaa vartti päivässä ja Meditaatio. Hänen akateeminen taustansa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tarkastella joogaa sekä tieteellisestä että hengellisestä näkökulmasta.

 

+ Lue lisää