Pirata - myrskyn ratsastaja

Kirjailija Patrick Hasburgh

Tarjoukset: 2019-03-22

Author presentation:

Patrick Hasburgh on entinen TV- ja elokuvakäsikirjoittaja, tuottaja sekä ohjaaja, joka tunnetaan mm. 21 Jump Street -sarjasta. Patrick jätti TV- ja elokuvamaailman vuonna 2000 ja kirjoittaa nykyisin romaaneja sekä hiihtää ja surffaa. Pirata – myrskyn ratsastaja on hänen toinen romaaninsa.

 

“Tee se mikä pelottaa sinua eniten -on hyvä neuvo. Minulla vain ei ollut rohkeutta tehdä sitä…” – Nick Lutz

Entisessä elämässään Nick myi autoja, hänellä oli vaimo ja pieni poika, ja aivan tavallinen elämä. Kaikki muuttuu kuitenkin sekunnissa, kun varas kaappaa Nickin kaupitteleman auton ja ampuu Nickiä päähän kesken työpäivän. Tapaus laukaisee huonon onnen dominoefektin, ja Nick menettää toisen silmänsä, työnsä, perheensä ja lopulta itsekunnioituksenkin.

Nick pakenee Meksikoon, surffariksi Sabanitan rannoille, ja saa lempinimen Pirata, sillä hänen toista silmäänsä peittää musta silmälappu. Nick rakastuu Meksikossa Meganiin, kahden pojan äitiin, joka pakenee väkivaltaista ex-miestään. Mutta huono onni ei jätä Nickiä rauhaan, ja kun rannalta löydetään ruumis, jota paikallinen poliisi ei kykene tunnistamaan, Nickin menneisyys kaikkine synkkine salaisuuksineen nousee pintaan. Pian Nick ja hänen rakkaansa ovat vaarassa ja keskellä uusia karmaisevia  tapahtumia. Onko Nickillä mitään mahdollisuutta katkaista synkkien tapahtumien kierrettä ja selvitä hengissä?

 

+ Lue lisää