Älä käännä selkääsi

Kirjailija Pernilla Ericson

Tarjoukset: 2019-08-19

Outo, humalainen mies tunkeutuu naisen kotiin Tukholmassa ja raiskaa hänet raa’asti. Poliisi saa miehen kiinni itseteossa. Koko tapaus näyttää aluksi yksinkertaiselta, mutta pian tutkimus kaatuu kuin korttitalo. Käy ilmi, että mies oli saanut kutsukirjeen naiselta, ja todisteiden perusteella mies vapautuu. Pian poliisi saa ilmoituksen toisesta, samanlaisesta tapauksesta.

Erla-ryhmä kutsutaan koolle etsimään rikollista, joka terrorisoi naisia hinnalla millä hyvänsä, jopa varastamalla naisten identiteetin. Poliisi Liv Kaspi kamppailee samaan aikaan oman yksityiselämänsä kanssa. Hän rakastaa miestä, jonka menneisyydestä löytyy yhteyksiä alamaailmaan. Voiko hän luottaa mieheen?

Pernilla Ericson työskentelee pääkirjoitus-toimittajana Aftonbladetissa ja asuu Tukholmassa. Hän käsittelee artikkeleissaan ja kirjoissaan rohkeasti yhteiskunnallisesti arkojakin aiheita. Hänen esikoisromaaninsa, kriitikoiden ylistämä Sinua seurataan ilmestyi vuonna 2017. Älä käännä selkääsi on kolmas Erla-ryhmästä kertova kirja ja se perustuu tositapahtumiin kuten hänen aiemmat teoksensakin.

 

+ Lue lisää