• Home>
  • Kuinka Stella oppi puhumaan - Sidottu

Kuinka Stella oppi puhumaan

Kirjailija Christina Hunger

Tarjoukset: 2022-03-01

Uskomaton, vallankumouksellinen tositarina siitä, miten voi opettaa koiraansa puhumaan. Puheterapeutti Christina Hunger on opettanut koiransa Stellan kommunikoimaan käyttäen apuna yksinkertaisia tassunkokoisia nappeja, jotka on yhdistetty eri sanoihin.

 

Kuinka Stella oppi puhumaan on osaksi muistelmateos ja osaksi opaskirja. Se on kertomus Christinan ja Stellan yhteisestä matkasta, joka alkoi ensikohtaamisesta ostoskeskuksen parkkipaikalla ja jatkui siihen päivään, kun Stella "sanoi" ensimmäisen sanansa, ja muihin läpimurtoihin sen jälkeen. Kirja avaa myös tekniikoita, joita Christina on käyttänyt opettaessaan Stellaa. Ne on jaettu yksinkertaisiin vaiheisiin ja helposti toteutettaviin askeliin, joiden avulla kuka tahansa koiranomistaja voi alkaa kommunikoida lemmikkinsä kanssa.

***

Christina Hunger on puheterapeutti, joka työskentelee niin lapsien kuin aikuistenkin kanssa ja hänen intohimonsa on auttaa ihmisiä kommunikoimaan. Hän myös rakastaa koiria. Tämä yhdistelmä sai aikaan sen, että hän opetti Stella-koiransa puhumaan. Nyt Hungerilla on satojatuhansia seuraajia Instagramissa ja YouTubessa ja hän jakaa perustamansa Hunger for Words -yhteisön kautta vinkkejä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita opettamaan koiraansa puhumaan.

Instagram: @hunger4words
Youtube: hungerforwords
Facebook/hunger4words
hungerforwords.com

+ Lue lisää