Arvokkain palkinto
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Yksi yö, yksi elämä

Mason Knight ja Helena Davies ovat tavanneet aiemmin – makuuhuoneessa. Mason ei ole unohtanut kiihkeää yötä naisen kanssa, joka hänen järkytyksekseen avioitui seuraavana päivänä varakkaan vanhemman miehen kanssa! Nyt se tapaavat kokoushuoneessa ja nainen tarvitsee hänen apuaan. Kun Helena vielä väittää Masonin olevan lapsensa isä ja tehdäkseen mitä tahansa korjatakseen asiat, Mason näkee tilaisuutensa kostaa.

Paras palkinto

Mallory ihmettelee, miksi komea ja varakas Alex osoittaa yhtäkkiä kiinnostusta häntä kohtaan. Miehen viettelijäntaidot ovat legendaarisia ja räpiköidessään keskellä skandaalia alakuloinen Mallory avioituu miehen kanssa. Pian Mallory huomaa, että avioliitto on osa sopimusta – jossa hän itse on päävoittona.

Sovitaan niin!

Kun Travis King oivaltaa, että hänen tärkein asiakkaansa yrittää naittaa häntä tyttärelleen, päättää mies ottaa ohjat omiin käsiinsä. Hän ehdottaa lapsuudenystävälleen Julielle vuoden kestävää avioliittoa. Julie tarttuu tarjoukseen, mutta entä jos jompi kumpi rakastuu toiseen vuoden aikana?

Avioliiton käsikirjoitus

Kolme vuotta sitten Jack Hudson särki Cece Cassidyn sydämen. Yllättäen mies ilmestyy hänen elämäänsä uudelleen – kera tarjouksen, joka voisi siivittää Cecen uran lentoon! Mutta pystyykö Cece työskentelemään Jackin kanssa rakastumatta tähän uudelleen? Ja mikä tärkeintä, paljastamatta salaisuutta, joka on säilytettävä hinnalla millä hyvänsä?

Neljä odotettua romaania nyt uusintapainoksena!

Lue lisää
Tuotekoodi
31514011
Kirjailija
Yvonne Lindsay/Leanne Banks/Maureen Child/Emily McKay
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789164092694
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Toukokuu 2014

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!