9789150936339
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Larissan totuus

Manhattanin päiväperho Larissa Whitney liihottelee pintaliitoelämässään ja juorulehtien palstoilla. Larissa ei ajattele elämäänsä seuraavaa gaalaa tai kutsua pidemmälle. Onko tämä totuus Larissasta? Jack Sutton on tunnettu raikulipoika Manhattanin rahakkaissa perintöpiireissä. Jack on kuitenkin muutakin kuin helppoutta tavoitteleva perintöprinssi. Vaisto kertoo, että sen takia hänen on välteltävä Larissaa – oman kunniansa nimissä. Vai voiko vaisto olla sittenkin väärässä? 

Ranskalainen muuttumisleikki

Etienne Gavard pelastaa ammatikseen yrityksiä, mutta viimeisin yrityskauppa saa hänet hämilleen. Satojen toimeentulo on vaakalaudalla ja hän pyytää apua epätavanomaisesta suunnasta... Meg Leighton tuntee itsensä näkymättömäksi. Hän keittää kahvia, eikä tee suuria päätöksiä. Meg on yllättynyt, kun hänen seksikäs pomonsa pyytää hänen apuaan. He tekevät diilin: Meg jakaa pomonsa kanssa kaiken tietämänsä, ja saa vastineeksi eleganssia vaatekaappiinsa – ja itseluottamusta...?

 

 

Sokkotreffien seuraus

Tuntuu kuin olisin tavannut sinut vasta eilen blinddatebride-sivustolla. Tyttäreni teki ilmoituksen sinne, koska koki, että olen uhrannut elämäni kasvattaessani hänet yksin. Mutta voit hyvin olla 40 ja… flirttailla! En voinut uskoa onneani, kun treffikumppanini oli pitkä, tumma, komea tuntematon – olit sitä ja paljon enemmän... Mutta nyt asiat ovat edenneet sellaisella vauhdilla, etten osannut kuvitellakaan – sillä, olen raskaana!

Noah – meidän täytyy puhua.

Rakkaudella, Grace

 

 

Palvelijattaren tytär

Auto ilmestyi pimeän keskeltä kuin tyhjästä. Devlyn Wolff ei voinut tehdä mitään, seurata vain kauhistuneena, kuinka se liukui suoraan ojaan. Hän huokaisi helpotuksesta, kun kuljettaja kömpi ulos. Nainen näytti epämääräisesti tutulta, mutta vasta kuullessaan nimen hänellä välähti. Gillian Carlyle – tyttö, jolle hän oli ollut ilkeä vuosikymmeniä sitten… Ehkä hän saisi nyt tilaisuuden hyvittää pahat sanansa.

Lue lisää
Tuotekoodi
31518022
Kirjailija
Caitlin Crews/Myrna Mackenzie/Fiona Harper/Janice Maynard
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150936339
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Lokakuu 2018

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!