9789150936346
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Aavikon prinssi

Šeikki Haidar al-Shalaan ei luottanut keneenkään muuhun kuin itseensä. Suurin syy siihen oli ehkä hänen ainoa rakkautensa Roxanne, joka oli pettänyt ja jättänyt taakseen hänet... ja kaiken sen, mitä hän oli tälle luvannut. Vuosia myöhemmin he molemmat palaavat Azmaharin kuningaskuntaan omista syistään, ja Haidar haluaa naisen tilille kaikesta siitä, mitä hän on joutunut tämän vuoksi kärsimään...

Sokkotreffit miljonäärin kanssa

Vain yhdet treffit ja jos siitä ei seuraa mitään, niin hyvä niin? Dani Bennett ei etsi miestä, mutta hänen uusi työnsä vaatii liittymistä sokkotreffimorsiamet.com-palveluun. Hänelle ei tullut mieleenkään, että hänet paritetaan järjettömän upean miljonäärin kanssa!

Dani on varma, että Bryce Delaney näkee vain hänen köyhän taustansa ja vaalean viehättävän ulkonäkönsä, kuten muutkin miehet. Mutta Bryce ei olekaan kuin muut! www.sokkotreffimorsiamet.com Ensitreffeistä hääpäivään!

 

Tuhkimo ja cowboy

Kovapäistä, pesunkestävää cowboyta oli kutsuttu monilla nimillä… Mutta voisiko niihin kuulua myös aviomies ja isä?

Elizabeth Ransom saapuu Ransomien karjatilalle vastasyntyneen ja taaperonsa kanssa. Hän etsii perhettä, jota hänellä ei ole koskaan ollut. Onneksi lasten isoisä toivottaa heidät lämpimästi tervetulleeksi. Mutta sinisilmäinen karjatilan johtaja on se, josta Elizabeth haaveilee ....

Jack Crawfordin pitäisi lähteä, mutta ihanan Elizabethin jättäminen tuntuu vaikealta…

 

Tosielämän Tuhkimo

Mikään ei vetoa Annie Sullivanin romanttiseen mieleen niin kuin kadoksissa olevan perintökalleuden metsästys. Mutta kun Annie ja hänen pomonsa Sinclair alkavat yhdessä etsiä perintömaljaa, ei Annie saa tarpeekseen myöskään pomostaan – ja niin he päätyvät rakastelemaan. Kerrassaan järkyttävää!

Sinclair on eronnut mies ja vannonut pysyvänsä sinkkuna. Kun Sinclair sitten vie Annien hienoihin juhliin lähistön kartanolle, alkaa Annien tuhkimotarina käydä toteen. Saako dramaattinen käänne Sinclairin elämässä kuitenkin tämän taivaallisen, lyhyen suhteen lopahtamaan, ennen kuin se ehtii kunnolla alkaakaan?

Lue lisää
Tuotekoodi
31518023
Kirjailija
Olivia Gates/Melissa McClone/Judy Christenberry/Jennifer Lewis
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150936346
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Lokakuu 2018

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!