Veden äärellä

Nora Roberts

9789150935332

Veden äärellä

Nora Roberts

19,95 €
Tila: Loppu varastosta

”On helppoa nähdä, miksi Nora Robertsin kirjat myyvät niin hyvin. Hän kirjoittaa sitä, mitä lukija haluaa lukea - tyylikkäästi ja taidolla.”
- Publishers Weekly

Veden äärellä

Taivas oli pilvetön ja epätodellisen kirkkaansininen. Tuuli puhalsi kevyesti ravistellen puutarhan hehkuvia ruusupensaita. Ilmassa yhdistyivät kukkien, suolaisen meren ja tuoreen nurmen tuoksut. Oliko hän todella vielä eilen aamulla ollut keskellä New Yorkin harmaata asfalttia ja korkeita pilvenpiirtäjiä?

Loma oli juuri sitä mitä Morgan tarvitsi – taukoa tulkin työstä YK:ssa ja aikaa pohdiskella elämäänsä. Hieman rauhaa ja hiljaisuutta, ja hän saisi kyllä perspektiiviä asioihin. Mutta hänen suunnitelmansa kääntyvät päälaelleen heti ensimmäisenä iltana.

Nicholas Gregoras on Morganin lähin naapuri tällä pienellä kreikkalaisella saarella ja jokin miehessä vetää Morgania puoleensa. Kuka tämä salaperäinen mies on ja liittyykö hän jotenkin omituisiin tapahtumiin rannalla? Kun Morgan löytää murhatun miehen, hän ymmärtää olevansa vaarassa. Keneen hän voi luottaa? Onko Nick vastaus hänen unelmiinsa – vai onko mies hänen pahin painajaisensa?

Lue lisää
Tuotekoodi
32418014
Kirjailija
Nora Roberts
Tuotteen tyyppi
Kartonkisidos
ISBN
9789150935332
Sivumäärä
320
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Huhtikuu 2018

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!