Vihan morsian

Jessika Devert

9789177193081

Vihan morsian

Jessika Devert

10,00 €
Tila: Varastossa

Vihan morsian

Tosikertomus nuoren naisen tiestä äärioikeistoon ja takaisin hyväksyvään maailmaan.

Nuori Anna-Lena kiertää maailmaa ja tekee muun muassa tarjoilijan töitä. Juhliminen ja kaverit täyttävät elämän, josta puuttuu suunta ja päämäärä. Kun hän rakastuu rocktähtenä pidettyyn Erikiin, tuntee hän kuuluvansa johonkin. Erikin mukana tulee äärioikeistolainen aate, johon Anna-Lenakin sujahtaa mukaan ajattelematta sen tarkemmin aatteen sisältöä. Hänellä on elämänsä mies, yhdessä he ovat staroja ja heidän ympärillä on ihmisiä, jotka ihailevat heitä.

Kun Anna-Lena odottaa ensimmäistä lastaan, tuntuu viha ympäröivän hänet. Kaikki heidän tuntemansa ihmiset elävät vihasta ja hän itse jämähtää neljän seinän sisälle vaikean raskauden takia. Hän tietää, että hänen kannattamansa ideologiat eivät kestä päivänvaloa, mutta suuntaa on vaikea pysäyttää, kun koko elämä pyörii äärioikeistolaisia ajatuksia kannattavien ihmisten parissa.

Ensimmäisen raskauden jälkeen tulee heti toinen. Anna-Lenasta tulee kahden pienen lapsen äiti, joka haaveilee tavallisesta äidin arjesta, jossa voisi jutella kurahousuista toisten äitien kanssa. Tämä toteutuukin, mutta yksin, ilman lasten isää. Anna-Lenan on käännettävä suunta ja aloitettava uusi elämä. Hän tuntee, että rakkaus täyttää hänet, kun hän löytää tavan auttaa muita. Ja kun aika on kypsä, haluaa hän kertoa tarinansa muille; miten valkoisen vallan liike sai hänet mukaansa ja miten hän löysi tien ulos, takaisin hyväksyvään maailmaan.

Lue lisää
Tuotekoodi
31217005
Kirjailija
Jessika Devert
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789177193081
Sivumäärä
384
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Lokakuu 2017

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!