Uutuus!

Flirttiä tähtien kanssa

Carole Mortimer / Janice Lynn / Maxine Sullivan / Anne Fraser

9789150925876
Uutuus!

Flirttiä tähtien kanssa

Carole Mortimer / Janice Lynn / Maxine Sullivan / Anne Fraser

10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Kiehtova käsikirjoitus

Stazy Bromley tuntee heti hämmennystä, kun Hollywood-ohjaaja Jaxon Wilder tulee Stazyn ja tämän isoisän kartanoon Bromley Houseen. Jaxon on tekemässä elokuvaa Stazyn isoäidistä Anastasia Romanskista, joka teki elämänsä aikana merkittävän uran Britannian tiedustelupalvelussa.

Stazy vastustaa elokuvan tekemistä, hän ei kaipaa kohuja ympärilleen, eikä halua, että hänen isoäitinsä esitettäisiin vääränlaisen sankarin roolissa. Stazy vastustaa myös Jaxonia. Hän ei kaipaa elämäänsä ketään, eikä hän kaipaa elämäänsä tunteita.

Stazyn isoisä määrää kuitenkin Jaxonin ja Stazyn yhdessä tutkimaan suvun arkistoja, jotta käsikirjoituksesta tulisi totuudenmukainen. Jaxon haluaa päästä myös toisen totuuden lähteille: Stazyn vetovoima on vastustamaton ja myös Stazyn tunteet ovat heränneet, sen Jaxon aikoo todistaa naiselle.

Kevyttä kesäkeimailua

Vale Wakefield on häikäisevä lääkäri, mutta Faith Fogarty tietää, mikä hänen sitoutumiskertoimensa on – Vale valitsee aina designerblondin ennen työtoveria leikkaussalirytkyissä! Faith on taistellut pitkään omaa ihastustaan vastaan, mutta nyt edessä on viikonloppu suuren tyylin kimallehäissä Valen seuralaisena! Olisiko tämä oikea hetki unohtaa varovaisuus ja kokeilla luovaa riskinottoa upean tohtori Wakefieldin kanssa...?

Vaarallinen viettelys

Viisi vuotta sitten Adam Roth oli menettänyt kaiken minkä vuoksi elää. Rakkaan vaimonsa ja heidän syntymättömän lapsensa. Kun Jenna Branson -niminen nainen sitten ilmestyy hänen luokseen ja väittää hänen edesmenneen veljensä huijanneen tämän veljeltä suuren summan rahaa, Adam lupaa tutkia asiaa sillä ehdolla, että nainen esittää hänen tyttöystäväänsä jonkin aikaa, sillä hän on ”tukalassa tilanteessa” parhaan ystävänsä vaimon taholta. Lopulta Jenna suostuu, ja Adam uskoo olevansa turvassa naisen taholta; tämä tuskin sietää häntä. Mutta omia salakavalia tunteitaan Adam ei älyä varoa... ennen kuin on liian myöhäistä!

Vaarallisten kohtien mies

Tohtori paikalle, kuvaus alkaa! Hollywoodin karunkomea stuntmies Kendrick on oikea sydäntenmurskaajan ruumiillistuma - juuri sen lajin miehiä, joita tohtori Elizabeth Morgan ei tosiaankaan tarvitse elämäänsä! Kendrick rakastaa haasteita, ja Elizabethin jääkuori alkaa pian sulaa autiomaan kuvauspaikan helteessä. Mutta Kendrickin suhteet eivät ole onnelliseen loppuun päättyvää lajia... eiväthän?

Lue lisää
Tuotekoodi
31517018
Kirjailija
Carole Mortimer/Janice Lynn/Maxine Sullivan/Anne Fraser
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150925876
Sivumäärä
624
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Elokuu 2017

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!