Uutuus!

Kreikkalaista taikuutta

Sharon Kendrick / Meredith Webber / Trish Morey / Tessa Radley

9789150925920
Uutuus!

Kreikkalaista taikuutta

Sharon Kendrick / Meredith Webber / Trish Morey / Tessa Radley

10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Neljä odotettua romaania nyt uusintapainoksena!

Kreikkalainen jumaluus

Sisustussuunnittelija Emma Geary rakasti työtään Granchester-hotellissa. Hän eli yksinkertaista elämää eikä halunnut muistaa nuoruuttaan kuuluisan rocktähden vaimona. Hotellinomistaja Zak Constantinides pelkäsi kuitenkin Emman havittelevan pikkuveljensä sydäntä ja lompakkoa ja määräsi Emman töihin toiselle puolelle maapalloa suunnittelemaan vihkihuoneistoa, jossa saisi kosketuksen kreikkalaista rakkauden jumaluutta – josta Emmakin sai kokea osansa aina ollessaan Zakin lähellä.

Kauniit, kauniit tyttöni

Wymaralongin oma tyttö Neena Singh tuli äidiksi suunnittelemattaan. Kokemus jätti häneen syvän varovaisuuden miehiä kohtaan. Kun Mak Stavrou saapuu kaupunkiin ja paljastuu vauvan isän sukulaiseksi, Neenan epäluulot heräävät heti. Citylääkärikö muka viihtyisi takamailla ilman taka-ajatuksia? Viis siitä, että komea kreikkalaislääkäri herättää hänessä tiettyä... kiinnostusta? Tai siitä, että Mak... haluaa Neenan joulumorsiamekseen?!

Helmiprinsessa

Häpeänpuna kohosi Mariettan poskille, kun hän näki kolmentoista vuoden jälkeen Yannis Markidesin. Edellisen kerran he olivat tavanneet vuoteessa – josta kauhistunut Yannis oli ajanut palavan teini-ihastuksen kourissa kärvistelevän alastoman Mariettan. Marietta oli kuvitellut päässeensä eroon hölmöistä tunteistaan, mutta miksi häntä sitten värisytti, kun hän katsoi Yannisin tummiin silmiin, jotka olivat täynnä... vihaa?

Aviomiehen yllätyspaluu

Kun Clea oli saanut tietää miehensä kuolemasta, hänestä oli tuntunut kuin hänkin olisi kuollut. Ja millaisia huhuja Brandin kuolemaan oli liitettykään... toinen nainen... Lopulta Clean oli ollut pakko uskoa miehensä kuolleen ja haudata järjettömät toiveensa siitä, että tämä olisi sittenkin elossa. Siksi järkytys ei olisi voinut olla suurempi, kun Brand neljän vuoden jälkeen palaa takaisin kotiin – ilmielävänä. Riemuun sekoittuu tuhat vähemmän mairittelevaa tunnetta. Miksi nyt? Mitä ihmettä oikein oli tapahtunut? Ja: oliko Brandilla ollut toinen nainen?

Lue lisää
Tuotekoodi
31517023
Kirjailija
Sharon Kendrick/Meredith Webber/Trish Morey/Tessa Radley
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150925920
Sivumäärä
624
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Lokakuu 2017

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!