Uutuus!

Kuninkaallista rakkautta

Shirley Jump / Melissa McClone / Jennifer Lewis / Jennifer Lewis

9789150925791
Uutuus!

Kuninkaallista rakkautta

Shirley Jump / Melissa McClone / Jennifer Lewis / Jennifer Lewis

10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Neljä odotettua romaania uusintapainoksena!

Prinsessan testi

Carlita Santaro ei ole koskaan tuntenut itseään "kunnolliseksi" prinsessaksi palatsissaan, ja nyt häntä odottaa pari kuukautta vapautta pienessä Winter Havenin kaupungissa. Palkittu TV-toimittaja Daniel on yksinhuoltajana ajautunut juorushow'n vetäjäksi – työajat ovat paremmat, mutta etiikka syvältä. Pomo määrää hänet tutkimaan, onko epäilyttävän maanläheinen Carlita oikeasti kuninkaallinen – mutta pian Carlita laittaa Danielin aivan omaan, tärkeään testiin: skuuppi vai sydän?

Täydellinen suudelma

Aliestlen prinsessa Julianna on epäonnisesti yrittänyt naimisiin useamman kerran ja nyt hänen isänsä on saanut mahtavan tilaisuuden järjestää valtiota hyödyttävä avioliitto, joka ei saisi päätyä rukkasiin. Julianna halusi myös onnistua. Jokin kuitenkin kaihersi Juliannan mieltä. Katsellessaan sulhasensa veljeä Alejandroa hän tiesi mitä kaipasi: vapautta.

Kuninkaan poika

Stella Greco ei olisi voinut järkyttyä enempää. Hänen ovellaan seisoi vieras mies, joka väitti, että hänen kolmevuotias poikansa oli tämän lihaa ja verta. Ei se olisi ihan mahdotonta ollut, sillä Nicky-poika oli saanut alkunsa ei-perinteisellä tavalla... Vasco Montoya on kuitenkin kaikin puolin miellyttävä, ja kun Stella menettää yllättäen työnsä, hän suostuu lähtemään poikansa kanssa elämänmullistavalle matkalle Vascon kotimaahan Montmajoriin...

Kadotettu menneisyys 

Andi Blake on toiminut entisen menestyneen manhattanilaissijoittajan ja nykyisen Ruthenian kuninkaan Jake Mondragonin yksityissihteerinä kuusi vuotta – ja rakastanut miestä salaa. Nyt hänen olisi kuitenkin palattava Amerikkaan; hän ei enää kestä Jaken ympärillä pyöriviä kaunottaria. Juuri lähdön aattona tapahtuu kuitenkin kohtalokas onnettomuus, joka muuttaa peruuttamattomasti Andin suunnitelmat. Vai onko kyseessä sittenkään onnettomuus?

Lue lisää
Tuotekoodi
31517010
Kirjailija
Shirley Jump/Melissa McClone/Jennifer Lewis/Jennifer Lewis
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150925791
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Toukokuu 2017

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!