9789150934793
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Musta sydän

Lily Graysonin oli tavattava entinen miesystävänsä - jonka hän oli jättänyt - vielä kerran. Rikas ja vaikutusvaltainen Damon Blakely oli osoittanut tuskallisen selvästi, että työ tulisi aina olemaan tälle etusijalla, ei Lily. Mutta nyt Lily kantoi kohdussaan Damonin lasta.

Kun heidän katseensa sitten kohtaavat eron jälkeen ensimmäistä kertaa, Lily tajuaa kauhukseen vahvan intohimon olevan ennallaan. Mutta hän ei saisi enää antautua miehelle, joka oli kykenemätön aitoon rakkauteen. Siksi hänen järkytyksensä ei voisi olla suurempi, kun Damon esittää hänelle yllättävän ehdotuksen...

Ja seinän takana asui onni

Kotisairaanhoitaja Phoebe Howardille Bluebell Coven raikas merituuli toimii paremmin kuin lääkärin määräys - hän on vihdoin löytänyt paikan, jota hän ja suloinen Marcus-vauva voivat sanoa kodiksi. Mutta paratiisissa on häiriötekijänsä: seinänaapurin ja lääkäriaseman uuden johtajan, Harry Balfourin, vaikutus Phoebeen.
Harrylle Phoebe on ainutlaatuinen nainen, ja hän haluaa Howardit elämäänsä pysyvästi! Mutta löytyykö Phoebelta rohkeutta sanoa kyllä? Tai Harrylta kysyä?!

Lakinaisen sydän

Komealle lakimiehelle Nick Gilbertille, työn jälkeiset kohtaamiset naisten kanssa ovat yleensä olleet romanttisia illallisia, eivät suinkaan lasten hyväntekeväisyys-picnicejä.  Mutta hän on mukana! Varsinkin kun hänen seuralaisensa on tyylikäs ja kiehtova kollega, Carolyn Duff… Katsellessaan häntä pienten lastensa kanssa, Nick näkee täysin uuden puolen Carolynissa. Hän ymmärtää nyt sen häivähdyksen surua hänen häikäisevän vihreissä silmissään. Kun todellinen nainen – liikenaisen julkisivun takaa tulee esiin, Nick ei ole eläissään nähnyt ketään niin kaunista…

 

Sydämen kaipuu

Tapaturmalääkäri Kitty Cargill, perinteinen englantilaistyttö, kaihoaa satukirjojen ikuista rakkautta, avioliittoa ja perhettä. Mutta jätettyään – syystä! – lieromaisen exänsä hän muuttaa Australiaan, lukitsee sydämensä miehiltä ja heittää avaimen pois! Uuden pomon, Jake Chandlerin, kipinöivä vetovoima avaa hänen silmänsä aidolle intohimolle, mutta ettäkö Jake olisi hänen onnellisena-elämän-loppuun-asti-tyyppiään...? Tuskin!

Lue lisää
Tuotekoodi
31518002
Kirjailija
Rachel Bailey/Abigail Gordon/Shirley Jump/Melanie Milburne
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150934793
Sivumäärä
624
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Tammikuu 2018

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!