Uutuus!

Pulmallinen romanssi

Liz Fielding / Leonie Knight / Amy Andrews / Day Leclaire

9789150925852
Uutuus!

Pulmallinen romanssi

Liz Fielding / Leonie Knight / Amy Andrews / Day Leclaire

10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Neljä odotettua romaania uusintapainoksena!

Elämän houkutukset

Voisiko kenenkään unelma täyttyä hetkenä jolloin näkee pihatielleen parkkeeratun vanhan parhaat päivänsä nähneen jäätelöauton ja ärsyttävän komean miehen, joka väittää auton olevan ”rekisteröity nimiisi”? Lovage Ameryn elämä ei ollut koskaan kulkenut tavanomaisia uomia, mutta yllättävä työ jäätelöauto-yrittäjänä ja Sean McElroyn opastus auton käytössä tuntuivat jo olevan liikaa. Vai voisiko tötterökone sittenkin auttaa kahta ihmistä löytämään sydämen lämpöä toisistaan?

Suunnittelematta sinkku

Seurapiirilääkäri Sophie Carmichael on pakannut piikkikorkonsa ja särkyneen sydämensä paetakseen skandaalia. Yllättäen sinkkuna ja kaukana kotoa hän päättää näyttää uudelle, jurolle pomolleen, tohtori Will Brentille, olevansa enemmän kuin päältä katsoen uskoisi. Will ei usko Sophien kestävän piikkikorkojaan pitempään Perthin Prevely Springsin rosoisessa lähiössä, mutta pian hän tajuaa haluavansa, että Sophie todistaa hänen olevan väärässä!

Vielä tämä yksi yö

Elämä korvikeäitinä pitää Gracen paineet valmiiksi korkealla – ja sitten hän tapaa uuden pomonsa Brent Cartwrightin! Brent on se exä, joka sai paljon vahvemman otteen Gracen sydämestä kuin Grace haluaa miehen koskaan tietävän. Ja jos Brent oli mahdoton unohtaa silloin, nyt miestä on vielä mahdottomampi vastustaa! Uskaltaisiko hänen kanssaan kokeilla vielä yhtä, viimeistä yötä?

Unelmien nainen

Justice St. John, multimiljardööri, tietokonenero, erakko. Joka asui yhdessä ihmisiä kammoavan setänsä kanssa. Se olisi voinut olla huvittavaa... ellei se olisi ollut niin masentavaa. Kun Justice tajuaa sen, hän päättää ottaa tietotekniikan avukseen löytääkseen itselleen ihannenaisen. Kriteerit ovat kenties hieman outoja mutta ehdottoman tärkeitä. Eikä rakkaus sisälly niihin...

Lue lisää
Tuotekoodi
31517016
Kirjailija
Liz Fielding/Leonie Knight/Amy Andrews/Day Leclaire
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150925852
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Heinäkuu 2017

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!