Uutuus!

Ratkaiseva valinta

Jackie Braun / Janice Maynard / Sue MacKay / Caroline Anderson

9789150936292
Uutuus!

Ratkaiseva valinta

Jackie Braun / Janice Maynard / Sue MacKay / Caroline Anderson

10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Sormuksen kertomaa

Rachel Palmer katsoi paljasta nimetöntään, jota vielä muutama kuukausi sitten oli koristanut kultainen vihkisormus. Hän oli joutunut pettymään karvaasti kuvitellessaan tylsän ja värittömän merkitsevän turvallisuutta ja uskollisuutta. Nyt kun uusi elämänvaihe avautui hänen edessään, ehkä hänen pitäisi olla rohkeampi… Kuin tilauksesta Rachel törmäsi vanhaan tuttuunsa, Tony Salernoon. Tony oli maailmanmies ja playboy, juuri sitä tyyppiä, jota Rachel oli vältellyt parhaansa mukaan!

Mutta sitten Tony teki Rachelille ehdotuksen, josta hänen oli mahdotonta kieltäytyä – eikä vain siksi, että Tony esitti pyyntönsä suudelman kera…

Mahdoton vastustaa

Jacob Wolff pystyi hillitsemään itsensä kaikissa tilanteissa – tai niin hän ainakin oli kuvitellut siihen asti, kun Ariel Dane astui hänen vastaanotolleen. Eteerinen filmitähti sai hänen mielikuvituksensa villiintymään ja hien kihoamaan hänen otsalleen. Kun Ariel teki hänelle erikoisen ehdotuksen, hän tiesi, että hänen pitäisi kieltäytyä – mutta kuinka hän olisi voinut sanoa ei hurmaavalle kaunottarelle, joka halusi palkata hänet poikaystäväkseen!

Joka pojan unelmaisä

Menetettyään miehensä vaarallisessa poliisitehtävässä tohtori Rachel Simmonds ei todellakaan kaipaa elämäänsä uutta suurta sankaria... kunnes hän tapaa Cookinsaarten komeimman poliisin, Ben Armstrongin. Ben on juuri sellainen miehen malli, jota Rachelin pieni Riley-poika tarvitsee kipeästi elämäänsä – ja Rachelin kaipaama rakastaja. Uskaltaisiko Rachel vaarantaa aran sydämensä toisen miehen vuoksi, jolle vaarat ovat koko elämä?

Kaksi pientä ihmettä

Yletön työnteko oli katkaissut avioparin välit. Meni lähes vuosi, ennen kuin mies löysi muualle muuttaneen vaimonsa. Tutut tunteet olivat yhä tallella, mutta tarvittiin kaksi pientä ihmettä saattamaan pariskunta jälleen yhteen.

Lue lisää
Tuotekoodi
31518018
Kirjailija
Jackie Braun/Janice Maynard/Sue MacKay/Caroline Anderson
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150936292
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Elokuu 2018

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!