9789150925869
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Neljä odotettua romaania uusintapainoksena!

Lexin exä
Minisarja: Sydney Harbourin sairaala (5/8)

Bileprinsessa Lexi Lockheartilla on se kaikki... Mutta sisimmässään tämä hohdokas perijätär haluaa, että maailma – ja varsinkin elinsiirtokirurgi Sam Bailey! – ottaa hänet vakavasti. Viisi vuotta sitten heidän suhteensa päättyi melkein ennen kuin se ehti alkaakaan. Nyt heidän välillään leiskuu vieläkin kuumemmin. Mutta vaikka Lexi antaakin periksi houkutukselle, haluaako Sam hänet saatuaan selville hienostoprinsessan synkimmän salaisuuden?

Kohtalokas vedonlyönti
Minisarja: Kalifornian kuninkaat (2/5)

Häviö leikkimielisessä vedonlyönnissä heittää Rafe Kingin johtotehtävistä remonttireiskan rooliin - salanimellä. Mutta se ei häntä harmita, onhan remontin kohteena ihastuttavan Katie Charlesin keittiö! Itse asiassa Rafe kiinnostuu Katiesta siinä määrin, että huomaa töiden jälkeen jäävänsä paikalle vikittelemään naista. Hänen charminsa tuntuukin purevan, kunnes hänen henkilöllisyydestään autuaan tietämätön Katie paljastaa vihaavansa Kingejä ja kaikkea mitä nämä edustavat - hyvästä syystä! Mikä siis neuvoksi?

Salaisuuksien vyyhti

Viiden vuoden jälkeen Nico Jordan palaa Uuteen-Seelantiin kohtaamaan naisen, joka oli pettänyt hänen rakkautensa pahimmalla tavalla. Beth oli jättänyt hänet hänen veljensä takia, mennyt naimisiin ja saanut pojan. Pojan, jonka Nico veisi viimein Australiaan tapaamaan isoisäänsä – ennen kuin olisi liian myöhäistä. Mutta pian Nico käsittää, ettei mikään ollutkaan niin kuin hän oli kuvitellut. Oliko hän katsonut menneisyyden tapahtumia täysin väärästä kulmasta oman tuskansa takia?

Karjatilan salaisuudet

Bryn Matthewsilla ei ole vaihtoehtoa. Hänen on palattava juurilleen Wyomingiin – menneisyytensä tähden... ja ennen kaikkea pienen poikansa tähden. Samalla hän joutuu kohtaamaan miehen, joka on särkenyt hänen sydämensä, ja paljastamaan mitä menneisyydessä todella tapahtui. Tehtävä on miltei ylitsepääsemätön – eikä lopputuloksesta ole pienintäkään varmuutta!

Lue lisää
Tuotekoodi
31517017
Kirjailija
Melanie Milburne/Maureen Child/Rachel Bailey/Janice Maynard
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150925869
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Heinäkuu 2017

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!