Uutuus!

Unelmarooli

Nora Roberts / Michelle Conder / Lynne Graham

9789150936261
Uutuus!

Unelmarooli

Nora Roberts / Michelle Conder / Lynne Graham

10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Unelmarooli
Minisarja: O'Hurleys (3)

Filmitähti Chantel O’Hurleylla tuntuu olevan kaikkea mutta kun joku alkaa vainota häntä, on hän valmis luopumaan kaikesta tunteakseen olonsa turvalliseksi. Yksityisetsivä Quinn Doran ei ole mikään unelmavävy – hän on ylimielinen ja röyhkeä, ja hänen vartalonsa on kuin kivestä veistetty. Mutta mies on juuri sitä mitä Chantel tarvitsee. Onko mahdollista, että kaikkia todennäköisyyksiä vastaan Quinn löytää tien saavuttamattomissa olevan filmitähden sydämeen?

Vaarallinen houkutus

Jordana ja Tristan ovat vaikutusvaltaisen suvun lapsia. Tristan on aina auttanut sisartaan, niin nytkin, kun Jordana kertoo parhaimman ystävänsä Lilyn olevan vaikeuksissa. Lily on Jordanan lapsuuden aikainen ystävä joka on tullut kuuluisaksi hyvänä näyttelijänä. Tristan haluaisi päästä eroon Lilystä, joka tuntuu vain tuovan ikävyyksiä sisarensa elämään. Nyt Lily on poliisiasemalla pidätettynä ja epäiltynä huumeiden salakuljetuksesta. Lily ei myönnä mitään, mutta ei myöskään halua liata kenenkään muun mainetta. Uhraako Lily todella oman maineensa menestyvänä näyttelijänä?

Todellinen morsian

”Tally, missä sinä olet? Sander täällä!”. Kipeää tekevä tuttu ääni lamauttaa Tallyn, kun hän on pakkaamassa vaatteitaan entisen aviomiehensä Sanderin Etelä-Ranskan talossa. Heidän avioeronsa astuisi kohta virallisesti voimaan ja Tally voisi lakata murehtimasta lyhyttä liittoaan ja menetettyä lastaan. Tallyn isällä ja Sanderilla on kuitenkin ehdotuksia liiton pelastamiseksi. Tarvitaan todellista uskollisuutta, jotta menneeseen olisi uskomista ja uutta tulevaisuutta uskaltaisi edes toivoa.

Lue lisää
Tuotekoodi
31518015
Kirjailija
Nora Roberts/Michelle Conder/Lynne Graham
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150936261
Sivumäärä
624
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Heinäkuu 2018

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!