Uutuus!

Uskalla rakastaa

Charlene Sands / Joanna Neil / Jessica Hart / Fiona Lowe

9789150934830
Uutuus!

Uskalla rakastaa

Charlene Sands / Joanna Neil / Jessica Hart / Fiona Lowe

10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Viaton viettelys

Ali Pendrake jumaloi pomoaan Joe Carlinoa. Hänen toivonsa herää - hetkeksi - kun Joe pyytää häntä mukaansa kotiseudulleen työskentelemään perheen Carlino Wines -yhtiössä. Mutta ei, Joe ei edelleenkään tunnu edes huomaavan, että Ali on nainen! Ja Ali todella näyttää naiselta! Siinäkö vika piileekin? Oliko hän liian... vampin näköinen hiljaisen pohdiskelevalle Joelle? Kun Joen veljen tuore Rena-vaimo sitten ehdottaa hänelle käänteistä viettelyä, johon kuuluu hillityn vaatimaton olemus ja käytös, epätoivoinen Ali päättää ryhtyä tuumasta toimeen. Kaikkihan on sallittua sodassa ja rakkaudessa!

Kalifornialainen unelma

Lastenlääkäri Katie Logan muuttaa aurinkoiseen Kaliforniaan aloittaakseen alusta! Uutta elämää ravistelee pian ilmiselvä ihastus unelmankomeaan tohtori Nick Belliniin - mieheen, johon Katiella ei ole pienintäkään syytä luottaa... Ja aivan oikein! Katie saa tietää Nickin unelmoivan Katien isän perinnöksi jättämän viinitilan liittämisestä oman sukunsa perintöviinitarhoihin. Onko edessä katkera riita, vai toteutuisiko Katien kalifornialainen unelma sittenkin - Nickin syleilyssä?

Toistensa vastakohdat

Siisti molemminpuolinen avunantosopimus. Rafe Knighton tarvitsi morsiamen karistaakseen harteiltaan naissankarin maineen. Miranda Fairchildilla oli omat unelmansa, joihin hän taas puolestaan tarvitsi rahaa. Myöhemmin he voisivat erota hyvän tekosyyn varjolla! Miten vähän he tiesivätkään!

Alla tähtien

Tohtori Lucy Pattersonin paluu Australian Bulla Creekiin on ehdottomasti pelkkä pikavisiitti – mutta suklaasilmäisen tohtori Marco Rodriguezin avunpyynnöstä lääkärikeskuksessa hänenkin on mahdoton kieltäytyä! Ihmissuhteet pelottavat kaksinkertaisesti petettyä Lucya, joten hänen ei pitäisi olla vaikea vastustaa seksikkään Marcon ja tämän pienen pojan herättämiä tunteita. Mutta tämä upea argentiinalaislääkäripä ei aio päästää Lucya lähtemään elämästään...

Lue lisää
Tuotekoodi
31518006
Kirjailija
Charlene Sands/Joanna Neil/Jessica Hart/Fiona Lowe
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150934830
Sivumäärä
624
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Maaliskuu 2018

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!