Uutuus!

Valkeaa taikaa

Heidi Rice / Kimberly Lang / Joanna Neil / Dianne Drake

9789150925951
Uutuus!

Valkeaa taikaa

Heidi Rice / Kimberly Lang / Joanna Neil / Dianne Drake

10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Neljä odotettua romaania nyt uusintapainoksena!

Jouluyö, lemmenyö

Cassidy on pettynyt pahasti rakkauselämässään. Hänen ystävänsä mukaan paras lääke sydänsuruihin on pikaromanssi, lemmenleikki vailla syvällisiä tunteita ja lupauksia. Kun auto roiskauttaa kuraa Cassidyn päälle ja Cassidy alkaa penäämään anteeksipyyntöä ärsyttävän komealta ja ylimieliseltä kuljettajalta, ei hänen mieleensä heti juolahdakaan, että tässä olisi täydellinen tilaisuus parantaa särkynyttä sydäntä. Lähestyvä joulun aika, hiipivä intohimo ja uteliaisuus tutustua toiseen, saattavat Cassidyn pyörryttävään leikkiin, ja sopii vain toivoa, että se sujuisi ilman uusiutuvia sydänsuruja.

Vallan viehätys

Senaattorin poika Brady Marshall työskenteli isänsä kampanjatoimistossa, oli tottunut vallan linnakkeisiin ja tiesi miten politiikassa piti toimia, jos mieli saada muutoksia aikaan. Aspyn Breedlove oli kasvanut hippikommuuneissa ja tottunut erilaisiin vaikuttamisen muotoihin. Hän ei ollut menettänyt toivoaan, että planeetta pelastuisi.

Eräänä päivänä mielenosoituksen lopuksi Brady ja Aspyn päätyvät samoihin käsirautoihin. Aspyn palkataan Marshallin vaalikampanjaan ja hänen tuore positiivisuutensa otetaan ilolla vastaan. Aspynkin sopeutuu työhön ja hyväksyy vallan viehätyksen, jos sitä käytetään oikein. Mutta voiko idealismi pelastaa ja liittää kaksi maailmaa yhteen?

Sophien jouluihme

Komea muukalainen pelastaa lastenlääkäri Sophien pulasta – ja paljastuu tohtori Lucas Blakeksi, Sophien uudeksi työtoveriksi. Yhteistyöstä kuvankomean pelastajan kanssa tulee kova testi Sophien pysy-sinkkuna-asenteelle!

Joulun lähestyessä Lucas valmistautuu ottamaan omakseen varautuneen kaunottarensa. Ensimmäisten lumihiutaleiden leijuessa Cotswoldin henkeäsalpaavissa maisemissa hän päättää, että Sophien on aika ymmärtää olevansa ihmeen arvoinen...

Perhe paras joululahja

Jouluun valmistautuva White Elkin vuoristokylä toivottaa sairaanhoitaja Fallon O'Garan tervetulleeksi takaisin kotiin lento-onnettomuuden jälkeen. Mutta koristeiden ja kimalluksen keskeltä Fallon huomaa miehen, jota haluaa karttaa: exänsä tohtori James Galbraithin.

James on juuri saanut tietää olevansa destruktiivisesti käyttäytyvän pikkupojan isä, ja hän tarvitsee Fallonin apua. Jamesin sylissä oman salaisuutensa painama Fallon alkaa pohtia, olisiko hän sittenkin valmis äidiksi ja vaimoksi...

Lue lisää
Tuotekoodi
31517026
Kirjailija
Heidi Rice/Kimberly Lang/Joanna Neil/Dianne Drake
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150925951
Sivumäärä
624
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Marraskuu 2017

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!