9789150925975
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Neljä odotettua romaania nyt uusintapainoksena!

Onnellinen tulevaisuus?

Ex-mies tai ei, laivastoupseeri Sam Taylor saa Julietin sydämen yhä läpättämään. Julietin vakavasta sairastumisesta tulee Samille herätyksen hetki. Hänen komentojärjestyksensä menee kerralla uusiksi: hänen on otettava kotiasiat omikseen ja toivottava todennäköisyyttä vastaankin, että hän voi antaa onnellisen loppuelämän lapsilleen ja vaimolleen, jota yhä rakastaa...

Odotus palkitaan

Öljymiljardööri Adam Blair haluaa lapsen täyttääkseen tyhjän aukon sydämessään menetettyään rakkaan Becca-vaimonsa. Käyttämällä Beccan jäädytettyjä munasoluja hän saisi lapsen myötä osan Beccasta takaisin. Mutta mistä sijaissynnyttäjä? Keneen hän voisi luottaa tarpeeksi? Kun Beccan Katy-sisar sitten tarjoutuu kantamaan hänen lastaan, Adam käsittää viimein Katyn olevan ainoa oikea vaihtoehto...

Tunnit Angelan kanssa

Juron tohtori Mark Andersonin elämässä ei ole tilaa rakkaudelle. Hän on tullut White Elkin vuoristokylään määräajaksi tehdäkseen palveluksen, ja sitten hän lähtee – eikä mikään saa häntä katsomaan taakseen.

Kunnes hän joutuu törmäyskurssille vuoristopelastajaksi pyrkivän yksinhuoltajaäiti Angelan kanssa ja tapahtuu se, mitä hän vähiten odottaa. Angelan tytär sanoo ensimmäisen sanansa – isä! – ja kietoo Markin pikkuruisen vauvansormensa ympärille!

Yllättävä löytö

Alexa Randall teki kovasti töitä vapautuakseen menneisyytensä painolastista ja elättääkseen itsensä omalla työllään. Hänen perustamansa yhtiö on erikoistunut lentokonesiivouksiin, ja pienessä yrityksessä hän heiluu itsekin usein mopin varressa. Matkustajilta jää jälkeen kaikenlaista aina puhelimista lompakoihin, mutta kun Alexa löytää koneesta pienet kaksosvauvat, tytön ja pojan, hän kauhistuu. Miten vauvat ovat päätyneet yksin koneeseen? Ja mikä tärkeintä: kuka on vastuussa teosta?

Lue lisää
Tuotekoodi
31517028
Kirjailija
Emily Forbes/Michelle Celmer/Dianne Drake/Catherine Mann
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150925975
Sivumäärä
608
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Joulukuu 2017

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!