Nanreath Hallin salaisuudet

Alix Rickloff

9789150758542

Nanreath Hallin salaisuudet

Alix Rickloff

24,95 €
Tila: Varastossa

"Lisää tämä kirja kirjahyllyysi. Voit kiittää minua myöhemmin." – Goodreads


"Suosittelen tätä erityisesti Kate Morton -faneille." – Goodreads


Kiehtova tarina nuoresta äidistä, joka pakenee Cornwallin kallioisella rannikolla olevasta kodistaan, ja tyttärestä, joka vastauksia etsiessään löytää tiensä sinne takaisin.

Nanreath Hallin salaisuudet

Yksi talo, kaksi naista ja lukuisia salaisuuksia

 

Cornwall, 1913.

Ensimmäistä maailmansotaa edeltävänä ylellisenä aikakautena lady Katherine Trenowythilta ei odoteta mitään muuta kuin että hän solmisi hyvän avioliiton ja eläisi kunniallista elämää. Kun boheemi taidemaalari Simon Halliday ilmestyy hänen elämäänsä, hän alkaa kyseenalaistaa tulevaisuutensa, joka hänen puolestaan on niin huolellisesti suunniteltu. Hänen valintansa vievät hänet pois kodin ja suvun turvasta elämän, taiteen ja rakkauden kiihkeään maailmaan. Kaiken alkaessa romahtaa ympärillä Katherine huomaa olevansa tyhjän päällä ja yksin.

 

Cornwall, 1940.

Kun toisessa maailmansodassa Punaisen Ristin sairaanhoitajana toiminut Anna Trenowyth palaa takaisin Englantiin Dunkirkin tuskallisen evakuoinnin jälkeen, hän saa järkytyksekseen kuulla adoptiovanhempiensa Graham ja Prue Handleyn saaneen surmansa ilmahyökkäyksessä. Hän olisi kaivannut kiihkeästi heidän neuvojaan, sillä hänet on määrätty sotasairaalaan biologisen äitinsä lapsuuskotiin – Nanreath Halliin. Anna oli vasta kuusivuotias äitinsä, lady Katherine Trenowythin, kuollessa. Hänellä on ainoastaan hämäriä muistikuvia, joita hän ei saa tarkennettua. Hänen komennuksessa Nanreath Halliin saattaa olla mahdollisuus viimein tutustua sukuun, jota hän ei ole koskaan tuntenut – ja selvittää samalla menneisyyteensä liittyvät totuudet ja salaisuudet.

Lue lisää
Tuotekoodi
E32417037
Kirjailija
Alix Rickloff
Tuotteen tyyppi
E-kirja
ISBN
9789150758542
Sivumäärä
400
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Toukokuu 2017

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!