9789150936360
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Takaisin otsikoihin

Listaykköseksi kohonneen tyttöbändin vokalistina Roxanne Carmichael tottui olemaan tuhansien katseiden kohteena, mutta nyt kun hän kuuraa lattioita, yksi alentuva katse Torchesterin herttualta riittää sytyttämään hänen kiukkunsa… ja verensä! Herttuat eivät kuuntele vastaväitteitä. Mutta hänen uuden siivoojansa sääristä ja kärkkäästä kielestä tulee uhka hänen rautaiselle itsehillinnälleen! Tämän naisen mies pystyy karistamaan ajatuksistaan vain yhdellä tavalla – viemällä hänet sänkyyn!

Suloinen mutta sähäkkä

Kunnianhimoinen liikemies Devon Carter päättää lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Suloisesta Ashley Copelandista tulisi hänen vaimonsa – ja palkkiona olisi fuusio, joka tekisi hänen yrityksestään ykkösen luksuslomakohteiden tarjoajana. Valitettavasti Ashley saa tietää ”pikku diilistä” heidän ollessaan häämatkalla, ja Devon saa pian huomata astelevansa varsinaisella tunteiden miinakentällä...

Joulun ritari

Yksinhuoltajaäiti Louisa Austin vannoi, ettei antaisi enää kenenkään vaarantaa Tyler-poikansa onnea. Tapaturmalääkäri Dominic Hurst ei harrasta suhteita – enää. Mutta kun Louisan poika aloittaa ratsastustunnit hänen tallissaan, hän tajuaa haluavansa vain parasta tämän Asperger-pojalle. Vaikka hänen sitten olisi annettava heille joulun ihme laskeutumalla polvensa varaan kosimaan!

Italialainen jouluihme

Italialaista Drago di Lucaa ja varautunutta asianajaja Alysa Dennisiä yhdistää järkyttävä petos – heidän edesmenneillä kumppaneillaan oli ollut suhde! Mutta vastoin kaikkea todennäköisyyttä, heistä tulee ystäviä ja tunteet kytevät hiljalleen... Alysan rauhallinen julkisivu peittää alleen tuskallisen salaisuuden. Voisiko parantava rakkaus ja joulusesongin riemu tehdä heistä perheen?

 

 

 

Lue lisää
Tuotekoodi
31518025
Kirjailija
Sharon Kendrick/Maya Banks/Kate Hardy/Lucy Gordon
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150936360
Sivumäärä
624
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Marraskuu 2018

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!