9789150925845
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Kolme odotettua romaania uusintapainoksena!

Suojaton

Jake Redman, puoliksi apassi ja sataprosenttisesti mies, selviytyi Arizonan kesyttömässä territoriossa vaivatta kuin kala vedessä. Hän kuului sinne, toisin kuin maan itälaidalta tullut herrasneiti Sarah Conway. Siitä huolimatta itsepäinen kaunotar päättää kotiutua Lone Bluffiin...

Jake ei erityisemmin ilahdu joutuessaan kyseisen kiehtovan mutta viattoman sielun suojelusenkeliksi, ja vielä ankarammin häntä harmittaa todeta jopa pitävänsä siitä. Ennen pitkää käy ilmi, että Sarah'n hienostuneen ulkokuoren suojissa sykkii aidon uudisraivaajanaisen sydän. Ja sen sydämen Jake haluaa omakseen.

Ladyn tulikoe

Lady Alice Granville pakkaa riemulla merkkikorkkarinsa lähtiessään vapaaehtoistyöntekijäksi Afrikkaan – tämä voi olla hänen suuri tilaisuutensa tehdä vaikutus karunkomeaan tohtori Dante Corsiin. Alice haluaa löytää todellisen tarkoituksen tyhjältä tuntuvalle elämälleen – ja näyttää upealle italialaiselle lääkärille olevansa muutakin kuin muotitalojen kanta-asiakas ja keltanokka!

Vastahakoinen pelastaja
Minisarja: Falconin veljekset (1/4)

Darius Falcon ei halunnut ostaa saarta, mutta nyt Herringdean on hänen... Saarelaiset pelkäävät uuden omistajan tietävän muutoksia. Niin myös Harriet Connor, jolle koira ja vapaaehtoiset pelastustehtävät riittävät oikein hyvin. Kenenkään öykkäröivän rahaporhon ei tarvitse tulla pilaamaan kaikkea!

Pelastettuaan synkänkomean Dariuksen merestä Harriet löytää miehestä kuitenkin puolia, joita ei päältä heti huomaa. Saisiko Darius Harrietin tajuamaan, miten kipeästi hän itse tarvitsee pelastamista?

Lue lisää
Tuotekoodi
31517015
Kirjailija
Nora Roberts/Anne Fraser/Lucy Gordon
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150925845
Sivumäärä
688
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Heinäkuu 2017

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!