9789150907490
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Neljä odotettua romaania nyt uusintapainoksena!

Iloinen, iloinen yllätys


Yksi tanssi, yksi suudelma, ja... Morsiusneidon asussaan Paige tuntee itsensä kauniiksi ensimmäistä kertaa vuosiin. Sen antamalla rohkeudella hän lähtee tanssiin hurmaavasti vaarallisen italialaiskirurgi Valentino Lombardin kanssa. Vasta auringon noustessa hän hiipii varkain takaisin elämäänsä kuuron tyttären yksinhuoltajaäitinä. Ja sitten yllätykset todella alkavat!


Kyllä, johtaja


Toimistolla kaikki luulevat, että Harriet on pomon morsian! Ja Harriet ponnistelee parhaansa mukaan muistaakseen, että kaikki onkin vain silmänlumetta... Mutta kuinka kauan heidän leikkinsä voi jatkua? Siihen asti kunnes he seisovat alttarilla?!


Ainesta sankariksi


Mitä miehen on tarkoitus tehdä saadessaan kuulla olleensa isä jo yhdeksän vuotta?! Neurokirurgi Rick Wilsonista Sarah Prescott on nainen kuin jumalatar hulmuavassa sinisessä mekossaan – kunnes Sarah rysäyttää hänen niskaansa varsinaisen pommin. Josh on Rickin poika ja tarvitsee Rickiltä luuydinsiirteen saadakseen tilaisuuden elää… Vain Sarah voi opastaa playboykirurgia kivisellä tiellä kohti isyyttä.


Yhden johtajan nainen


Salainen ihailija pommittaa Tazzya lahjoilla. Tazzy haluaisi enemmän kuin mielellään pomonsa Rossin huomaavan hänen olevan muutakin kuin vain sihteeri – ennen kaikkea sen että hän on nainen. Mutta ajattele jos Ross luulee, että hän on rakastunut johonkuhun toiseen!

Lue lisää
Tuotekoodi
31516001
Kirjailija
Amy Andrews/Penny Jordan/Alison Roberts/Carole Mortimer
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150907490
Sivumäärä
480
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Tammikuu 2016

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!