9789150905298
10,95 €
Tila: Varastossa

Sarja: Antologi

Neljä odotettua romaania nyt uusintapainoksena!

Kaksoissisar

Kuva lehdessä saa miljonääri Rafe Medicin maailman järkkymään. Tabitha! Ja poikalapsi! Tabitha Livingstone oli vuosia sitten kietonut hänen sydämensä pauloihinsa... ja murskannut sen sitten säälimättömästi korkokenkänsä alle. Ja mikä pahempaa: oliko Rafella poika, josta hän ei tiennyt mitään?  Selvää oli, että kuvan pojalla oli Medicin piirteet! Rafe päättää saada totuuden selville – ja saa kokea elämänsä yllätyksen...

Sydän täyttä kultaa

Kuinka Audra olisi voinut kieltäytyä, kun Dominic katsoi häntä noin hellyttävästi? Hän kyllä selviäisi päivätyöstään hääsuunnittelutoimistossa, illoista puolivuotiaan pikkupojan hoitajana ja öistä… saman katon alla maailman seksikkäimmän miehen kanssa! Hänen pitäisi vain pitää päänsä kylmänä ja Dominic käsivarren mitan päässä – ja se oli helpommin sanottu kuin tehty, kun hänen piti samalla opettaa miehelle vaipanvaihdon hienouksia!

Ansaittu onni

Miksi Theo osoittaa niin suurta kiinnostusta poikaansa kohtaan juuri nyt, kuuden vuoden jälkeen? Vaikka Stellan mielestä onkin ihanaa, että he ovat nyt yhdessä oikean perheen lailla, ilmassa leijuu avoimia kysymyksiä. Mitä oikeastaan tapahtuikaan silloin kun hän tuli raskaaksi ja Theo vain katosi hänen elämästään? Voisiko sama tapahtua uudestaan, nyt kun heissä on taas herännyt tunteita toisiaan kohtaan?

Vain viikko Bostonissa

Sairaanhoitaja Kimberly Brookes on jo kerran lykännyt koulutusjaksoa huippusydänkirurgi Daniel Travisin alaisena. Nyt edessä on tosipaikka – hänen on mentävä leikkaussaliin miehen kanssa, jota rakasti kerran koko sydämestään.

Daniel on vieläkin seksikkäämpi kuin kauan sitten – menestys, itsevarmuus ja aikuistuminen ovat tehneet hänestä täysin vastustamattoman. Koulutusviikon edetessä Kimberly ymmärtää, että hänen on vihdoin kerrottava salaisuutensa – Daniel on hänen poikansa isä...

Lue lisää
Tuotekoodi
31515029
Kirjailija
Leanne Banks/Susan Meier/Rebecca Winters/Janice Lynn
Tuotteen tyyppi
Pokkari
ISBN
9789150905298
Sivumäärä
640
Kieli
Suomi
Julkaisukuukausi
Lokakuu 2015

Kestotilaus

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sarjoja, joista voit valita mieluisimman edulliseen kestotilaushintaan.

Lue lisää

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat paljon hyviä tarjouksia!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiesithän että

  • Meillä on yli 800 e-kirjaa
  • Saat ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 25 €:lla
  • Voit maksaa ostoksesi kortilla tai laskulla

tilaa uutiskirje!