Tavaramerkit

HarperCollins Nordic

HarperCollins Nordic

 

HarperCollins Nordic julkaisee kirjoja Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Julkaisemme ennen kaikkea romaaneja, dekkareita ja trillereitä. HarperCollins Nordic julkaisee teoksia kansainvälisiltä kirjailijoilta, jotka on valikoitu erityisesti pohjoismaisia markkinoita silmällä pitäen. Panostamme myös paikallisiin pohjoismaisiin kirjailijoihin.

Harlequin liten röd

Harlequin

 

Harlequin on johtava kansainvälinen romanttisten kirjojen julkaisija. Romantiikan lisäksi valikoimassamme on myös trillereitä, dekkareita, paranormaalia romantiikkaa, bestsellereitä, fantasiakirjoja ja horoskooppikirjoja. Harlequin julkaisee yli 110 kirjanimikettä kuukaudessa, 34 eri kielellä, 110 maassa ja kuudessa maanosassa.

Vuonna 1979 Harlequin aloitti toimintansa Pohjoismaissa julkaisemalla kirjoja Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Nykyisin Harlequin julkaisee Pohjoismaissa yli 1000 kirjaa vuosittain. Kirjoja myydään vähittäiskaupoissa, postimyynnissä ja verkkokaupassa. Tähän asti kirjavalikoimamme on koostunut käännösteoksista, mutta vuoden 2015 alusta lähtien Harlequin julkaisee myös kirjoja pohjoismaisilta kirjailijoilta.

Harlequin